Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Intymny Problem - tylko dla "dojrzałych''

MadridistaPolan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Tak jak w temacie mam intymny problem.Mam 16 lat i mam ... stulejkę poradzcie mi co mam z tym zrobić ,wstydzę się pójść do rodziców i powiedzieć im o tym.Proszę o uszanowanie tego tematu gdyż mam problem i szukam odpowiedzi,a nie mam konto na innym forum.Pogaduszki to pogaduszki i można o wszystkim rozmawiać.Proszę Adminów o nie zamykanie tematu.

Chciałem wstawić zdjecie,ale zły format,a ja czasu nie mam.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

OK nie będe trollował.

Podejdź do matki/ojca i powiedz, że coś nie tak z twoim penisem i na tym skończ. Pójdziecie do stulejologa urologa i tam się zapiszesz na operacje. Ile to kosztuje i jak to wygląda - pojęcia nie mam, nie interesuje mnie ten temat o ile nie jest to jakieś troll action.

@btw

Teraz ewidentnie trollujesz, ale #free_post.

Opublikowano

Nie ma rady.Musisz iść do rodziców i im powiedzieć a oni muszą iść z tobą do lekarza.Bo jeżeli im nie powiesz to może ci tak zostać i to będzie nie odwracalne.Najlepiej jak byś teraz poszedł.Takie coś to się leczy.Może będziesz miał operacje na to

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

To nie jest grypa, że przejdzie po tygodniu tylko coś jak trzecia ręka. Musisz iść na operacje, żeby się tego pozbyć.

"po co drążyć temat"

Opublikowano

Witam,

Tak jak w temacie mam intymny problem.Mam 16 lat i mam ... stulejkę poradzcie mi co mam z tym zrobić ,wstydzę się pójść do rodziców i powiedzieć im o tym.Proszę o uszanowanie tego tematu gdyż mam problem i szukam odpowiedzi,a nie mam konto na innym forum.Pogaduszki to pogaduszki i można o wszystkim rozmawiać.Proszę Adminów o nie zamykanie tematu.

Chciałem wstawić zdjecie,ale zły format,a ja czasu nie mam.

Czego ty się wstydzisz, myślisz że jak mały byłeś kto ci po jajkach drapał? xD Nie no trochę żartobliwie ale naprawdę jeżeli mówisz prawdę to rodzić wie o takich rzeczach od małego, idź albo próbuj ściągać skórę w ciepłej wodzie tak gdzieś słyszałem że małym dzieciom się robi.

Ps: daruj sobie zdjęcie B)B)

Opublikowano

stulejke operuje się w wieku dwóch lat po urodzeniu. 10minutowy zabieg chirurgiczny i po problemie ale pogadaj z rodzicami ew z lekarzem ale masz 16 lat więc chyba nawet na zabieg potrzebna jest zgoda rodzicow

a zdjecie sobie odpusc;d

Opublikowano

Dobra,temat do zamknięcia . Zszedłem na dół do rodziców,powiedziałem im o tym,kazali mi pokazać i jakoś udało się ściągnąc do końca.Teraz masakra bo mama ściągała mi napleta xDDD

Ps: daruj sobie zdjęcie B)B)

a zdjecie sobie odpusc;d

Chciałem wkleić zdjecie Botanika Zaviettiego

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Jesteś słabym trollem, za przeproszeniem wyp*#%dalaj. Kim TY jesteś, żeby najeżdżać na Botanika?

@ps

Nawet nie potrafisz mojego nicku poprawnie napisać. Wracaj do nauki, egzamin gimbazjalny za pasem.

Opublikowano

ej ja mam gorszy problem mianowicie jak sram to mi gówno o jaja ociera co z tym zrobić

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Jak na serio masz stulejke to mam sposób NIE na 100% skuteczny. Jak się kompiesz w wannie to spróbuj se walić. Po 1 razie ci nie przejdzie ale jak będziesz tak regularnie to może ci przejść. Mi to pomogło bo albo miałem jakąś słabą stulejke albo mi się penis zastał i nie chciał napletek zejść z grzyba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...